Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання оптимізації мережі учнів у КРУЧАНСЬКІЙ ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ на сьогодні є актуальним

    Під головування першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини Зирянової за участю начальника відділу освіти районної державної адміністрації Ірини Повойко, Павлівського сільського голови Івана Зайця та педагогічного колективу КРУЧАНСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІ СТУПЕНІВ проведена нарада щодо подальшого функціонування малокомплектного закладу освіти, в якому навчається менше 25 учнів, мають рекордну вартість навчання одного учня – близько 65 тис. грн., коли середня в Україні – до 15 тис. грн.
        Мова йшла про оптимізацію мережі, мета якої не в тому, щоб обмежити дітям доступ до отримання знань, а насамперед у тому, щоб дати школярам належні умови для навчання та підвищити якість освітніх послуг.
        Зазначене питання є актуальним, так як у закладі загальної середньої освіти є класи в яких менше 5 осіб. Всього 2 повних класи з 9 можливих. Така ситуація впливає на якість освіти школярів.
        У зв`язку з цим, КРУЧАНСЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ може призупинити свою діяльність. У такому випадку учні будуть навчатися у найближчих закладах загальної середньої освіти, які оберуть самі учні та їхні батьки, а вчителі будуть працевлаштовані.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання