Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Участь у заходах з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України

    Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова та завідувач сектором у справах молоді та спорту Людмила Клочко на запрошення колективу Богодухівського дитячого будинку-інтернату взяли участь у заходах з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України.
        «Всі ми щасливі, що живемо в незалежній країні. Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни, навіки увійшов в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткував нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпив його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
        Сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем Незалежності України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до миру, єдності та порозуміння!», - зазначила у своєму виступі Валентина Зирянова.
        На святковому концерті проникливо прозвучали пісні про Україну, про мир у виконанні дівчаток. Запальні веселі таночки під звучні оплески сподобались усім глядачам!
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання