Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районний педагогічний форум

    29 серпня, в межах районного педагогічного форуму, у приміщенні БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 відбулося пленарне засідання за темою «Нова українська школа – впевнений поступ освітньої реформи».
        У засіданні взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації В. ЗИРЯНОВА, заступник голови районної ради Р. ЯРОШЕНКО, заступник міського голови О. МАЛЬОВАНА, начальник відділу освіти І. ПОВОЙКО, керівники та педагогічні працівники закладів освіти району. Зі словами вітання до освітян звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації В. ЗИРЯНОВА, яка відзначила, що сьогодні, в цьому залі – кращі вчителі та вихователі району. Ті, хто без перебільшення сказати – вкладає в учнів не тільки свої професійні знання, а ще й душу і серце, навчає їх самостійно мислити, шукати відповіді на запитання, які щораз ставить наш переломний час. У своєму вступному слові Валентина ЗИРЯНОВА запропонувала присутнім вшанувати пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та цілісність України хвилиною мовчання.
        Начальник відділу освіти районної державної адміністрації І. ПОВОЙКО у своєму виступі зазначила, що упродовж минулого року освітяни втілювали в життя ідею Нової української школи, реалізуючи цю реформу за трьома ключовими напрямами – оновлення змісту освіти та стандартів, підтримка й навчання вчителів та створення нового освітнього простору. Разом з тим, подякувала усім педагогічним колективам за роботу у минулому навчальному році та побажала нових досягнень та перемог.
        Під час роботи форуму для освітян власним досвідом із пілотування нового Державного стандарту початкової освіти поділилася вчитель закладу загальної середньої освіти КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» Тетяна СТУС. Про досвід роботи КУ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» розповіла директор закладу Олена КОНОНЕНКО.
        По завершенню засідання кращих освітян району було нагороджено грамотами та подяками.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання