Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

    У рамках співпраці Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості з Богодухівським військовим комісаріатом та з метою детального ознайомлення з перевагами проходження служби за контрактом, з перспективою контрактної служби, грошовим та матеріальним забезпеченням військовослужбовців, соціальним та правовим захистом, пільгами контрактників та іншим, 30 серпня відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних, які перебувають на обліку в районній філії.
        Розпочала захід начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена Філіпова, яка розповіла про стан ринку праці в районі, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. «На сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці», - зазначила вона в своїй промові.
        Представник військового комісаріату Сергій Сабадаш докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомив з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом.
        Безробітні мали можливість особисто поспілкуватися з представником військового комісаріату та детально ознайомитися з умовами контракту, розмірами грошового забезпечення і отримати відповіді на всі запитання.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання