Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі учні, вчителі, батьки!

    Прийміть сердечні вітання з Днем знань і початком нового навчального року!
        Гарна традиція святкувати перший день нового навчального року об'єднала багато поколінь. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.
        Бажаю всім учням успішного навчального року. Нехай він стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети!
        Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів!
        Шановні батьки, щиро вітаю вас зі святом 1 вересня! На вас чекає новий життєвий етап, повний важливих досягнень і перемог. Підтримуйте своїх дітей любов'ю, порадами, власним досвідом!
        Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина Зирянова        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання