Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі жителі міста і району! Дорогі ветерани!

    Сімдесят чотири роки відокремлює нас від закінчення Другої світової війни, яка пройшла чорним смерчем майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе. Український народ – один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран.
        Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць. Мільйони наших земляків зі зброєю в руках боролися з ворогом упродовж усієї війни. Перемога назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – приклад патріотизму для нащадків.
        Сьогодні військова агресія на Сході країни знову затьмарила наше небо, майже щодня забираючи життя найкращих українських воїнів. Тож битва нашого народу за перемогу триває.
        Бажаю захисникам Вітчизни та всім жителям Богодухівщини міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою. У ці непрості для нашої країни часи ми маємо згуртуватися навколо головної мети – жити в єдиній Україні!
        Низько вклоняюся ветеранам, захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина Зирянова        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання