Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Цього року на Харківщині будуть запроваджені нові освітні проєкти

    Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична під час заходу з нагоди посвяти в студенти, що відбувся в ХНУ ім. В.Н. Каразіна.
        Керівниця області привітала першокурсників вишу, їх батьків та викладачів із початком нового навчального року.
        «Ті сподівання, які ви маєте сьогодні, зміняться до моменту, коли ви закінчуватиме виш, проте те, чого ви набудете впродовж цього шляху, залишиться на все життя, - звернулася до першокурсників Юлія Світлична. - Ці лекції, ці викладачі – найкращі викладачі одного з найкращих вишів України – дадуть вам можливість набути в собі професіонала, розкрити таланти та розкритися світу. Від вашої енергії, сили та завзятості залежить те, якою буде наша держава».
        Ректор ХНУ ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров запевнив учнів, що кожен з професорів та докторів наук, їх викладачів, бажав би опинитися на їхньому місці.
        «Адже у вас попереду – 5 найщасливіших років життя. Та найвідповідальніших років, тому що саме ці роки – це інвестиції у ваше майбутнє життя, у вашу професійну кар’єру, у ваше родинне щастя й життя як таке», - наголосив ректор ХНУ.
        Під час заходу голова ХОДА також прокоментувала готовність регіону до початку нового навчального року.
        «Усі навчальні заклади регіону – як дошкільні, так і загальноосвітні, й виші – до початку нового року готові. Цьогоріч ми плануємо запроваджувати нові освітні проєкти в Харківській області. Для цього спілкуємося з громадськістю та вишами, щоб об’єднати загальну середню освіту та вищу школу. Продовжимо шукати талановитих дітей та надавати їм можливості ще в школі обрати той виш, до якого вони прагнуть вступити. Ми особливу увагу приділяємо науковому розвитку дітей, у тому числі захисту робіт МАН, співпрацюємо з вишами, щоб більше інформації надати тим дітям, які прагнуть до того, щоб стати видатними науковцями», - відзначила Юлія Світлична.
       

    Більше фото


       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання