Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова ХОДА провела нараду з керівниками правоохоронних органів щодо запобігання вирубці лісів в області

    Головні питання - заходи, спрямовані на збереження лісових ресурсів, та притягнення до відповідальності порушників відповідного законодавства.
        Участь у нараді взяли керівники ГУ Національної поліції в Харківській області, обласного управління Служби безпеки України, прокуратури, Державної екологічної інспекції.
        «Керівникам усіх структур поставлена чітка вимога щодо контролю за ситуацією в усіх районах області. Розвиток лісового господарства, збереження лісів у державній власності – це одна з умов сталого економічного і соціального розвитку області. Очевидно, що є низка проблемних питань у діяльності лісгоспів, іноді їх діяльність знаходиться поза межами закону. Вирішувати це потрібно системно та рішуче, залучаючи до роботи, в тому числі, і громадськість», - зазначила Юлія Світлична.
        Також голова ОДА наголосила на необхідності оперативного та всебічного розслідування справ та притягнення порушників закону до відповідальності, а також вимагає у цьому питанні активізації діяльності підрозділів внутрішньої безпеки правоохоронних органів.
        За інформацією правоохоронців, вже організована система моніторингу щодо протидії незаконній вирубці лісів, на даний час проходять слідчі дії по низці справ щодо незаконних вирубок на території регіону. До Єдиного реєстру досудового розслідування внесено близько 100 кримінальних проваджень, частину з них вже спрямовано до суду.
        По інших справах проводяться слідчі дії, встановлюються факти зловживання посадовцями службовим становищем при заготівлі та реалізації деревини. Найближчими днями особам, причетним до протиправної діяльності, буде вручено повідомлення про підозру.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання