Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Громадські організації можуть отримати кошти на реалізацію соціальних проєктів та заходів

    Продовжується прийом проєктів соціального спрямування, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка в 2020 році.
        Конкурс проводиться в рамках виконання Комплексної програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 - 2020 роки та Програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року в Харківській області.
        «Метою конкурсу є розвиток партнерства з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та залучення їх до розв’язання соціальних проблем цільових груп населення Харківської області відповідно до визначених напрямків», - розповіли в Департаменті соціального захисту населення ХОДА.
        Пропозиції, які подаються на конкурс, мають бути спрямовані на подолання гендерних стереотипів, розвиток системи з надання соціальних послуг з раннього втручання дітям віком від 0 до 4 років, підтримку сімей з дітьми, формування сімейних цінностей та відповідального батьківства, підтримку внутрішньо переміщених осіб та приймаючих громад, підтримку осіб з інвалідністю, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
        Програми мають бути націлені на вирішення проблем жителів Харківської області. У конкурсі можуть брати участь інститути громадянського суспільства соціального спрямування, які:
        1) є юридичними особами та зареєстровані в установленому чинним законодавством України порядку;
        2) зареєстровані не пізніше ніж за шість місяців до дати оголошення конкурсу.
        Програми (проєкти, заходи) можуть містити такі види діяльності: проведення семінарів, конференцій, засідань за круглим столом, надання соціальних послуг тощо.
        У рамках проведення конкурсу не можуть бути підтримані програми (проєкти, заходи), які:
        - спрямовані на отримання прибутку;
        - спрямовані на підтримку політичної партії або релігійної організації.
        Граничний обсяг фінансування однієї програми (проєкту, заходу) коштом обласного бюджету становить не більше 180 тис. грн.
        Бюджетним коштом може бути профінансовано не більше як 85% вартості програми (проєкту, заходу) - окрім громадських об’єднань ветеранів та осіб з інвалідністю. Решта 15 % необхідного обсягу фінансування проєкту мають бути забезпечені інститутом громадянського суспільства соціального спрямування у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду тощо.
        Прийом документів триватиме до 13 вересня 2019 року включно. Довідки за телефоном: 705-00-26; 705-26-68.
        Більше інформації тут. Форми документів - тут.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання