Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Господарський комплекс області підготовлений до опалювального сезону більш ніж на 80%

    5 вересня голова ХОДА Юлія Світлична провела селекторну нараду з керівниками районів щодо підготовки Харківщини до осінньо-зимового періоду 2019/2020 років.
        Керівниця області зазначила, що підготовка господарського комплексу та соціальної сфери регіону до опалювального сезону розпочалася одразу після закінчення попереднього осінньо-зимового періоду.
        «Відповідальність за підготовку територій до зими лежить на місцевих органах влади та керівництві районних адміністрацій. В усіх було достатньо часу, щоб і фінансово, і організаційно, і інфраструктурно підготувати свої райони і міста до проведення опалювального сезону. Був час, щоб провести інвентаризацію та привести до ладу мережі, щоб забезпечити фінансуванням свої підприємства та налагодити взаємодію, перевести на індивідуальне опалення ті населені пункти, які були в плані», - сказала Юлія Світлична.
        Вона наголосила на тому, що всі повинні бути готові розпочати опалювальний сезон 15 жовтня.
        «Сьогодні ми обговоримо, які питання в районах потребують координації обласної адміністрації, з’ясуємо, де необхідно посилити роботу зі сторони територіальних органів влади. Наголошую, що через два тижні ми знову зустрінемося і заслухаймо всіх керівників. До того моменту всі мають виконати заплановані заходи з підготовки територій», - підкреслила керівниця області.
        За інформацією, озвученою в ході наради заступником голови ХОДА Вадимом Данієляном, підготовка господарського комплексу області до зими здійснюється відповідно до графіків. Щодо теплового господарства, заходи з підготовки котелень виконані на 83,2%, теплові мережі підготовлені на 80,4%.
        «Продовжується робота з реконструкції об’єктів теплопостачання та будівництва нових. Обласним бюджетом були передбачені кошти на будівництво газової котельні в селищі Донець Балаклійського району, на обладнання модульних котелень в Ізюмі на придбання твердопаливних котлів для міста Куп’янська. Керівництву на місцях необхідно вжити заходи щодо своєчасного введення цих об’єктів в експлуатацію», - зазначив Вадим Данієлян.
        Водопровідно-каналізаційне господарство області на даний час підготовлено на 89%, житловий фонд - на 85,8%. Об’єкти соціальної сфери підготовлені на 91,9% (2311 з 2515 об’єктів).
        Також у ході наради розглянули питання розрахунків та ефективності встановлених тарифів на комунальні послуги та підготовку дорожнього господарства до експлуатації в зимовий період.
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання