Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині розглянули питання «Ділова жінка: правила бізнес-етикету та поводження, створення іміджу»

    10 вересня у Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості провела чергове засідання Центру «Успішна жінка» начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена ФІЛІПОВА, яка ознайомила присутніх із темою зустрічі «Ділова жінка: правила бізнес-етикету та поводження, створення іміджу».
        Всі запрошені мали змогу обговорити правила бізнес-етикету для ділової жінки, як вона має вести розмову, поводитися, щоб влаштуватися на престижну роботу. Учасники засідання також ознайомилися з темами ефективного поєднання домашніх та професійних справ, поділилися власним досвідом у питаннях виховання дітей, правильної комунікації з оточуючими.
        Олена ФІЛІПОВА зазначила: «Бізнес-етика – це ваше уміння створити відчуття значущості в іншої людини, навіть якщо вона в простій уніформі, а ви – в смокінгу».
        Отже, щоб мати успіх і професійно виконувати свою роботу, потрібно й виглядати відповідно та знати правила бізнес-етикету. Присутні під час засідання дізналися для себе багато нового і потрібного.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання