Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочисті заходи до Дня фізичної культури та спорту

    відбулися 13 вересня на оновленому футбольному полі стадіону «Колос».
        Участь у святі взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, голова районної ради Сергій ПАНОВ, завідувач сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Людмила КЛОЧКО, вчителі фізичної культури району, тренери-викладачі з видів спорту, молодь, жителі міста. Організація свята забезпечена сектором у справах молоді та спорту районної державної адміністрації.
        Перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА привітала усіх присутніх та зазначила, що заняття спортом є важливою складовою нашого життя та одним із чинників здоров’я, побажала усім міцного здоров’я, щастя, наснаги, здобутків та перемог у змаганнях.
        Кращих спортсменів Богодухівщини, ветеранів спорту, працівників галузі фізичної культури та спорту вихованців тренерів нагороджено почесними грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту району, активну участь у фізкультурно-оздоровчій роботі, високі здобутки у вихованні підростаючого покоління, професійну майстерність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту і подарунками.
        Під час святкування Дня фізичної культури та спорту відбулися показові виступи вихованців відділень боксу, футболу, тейквондо та гімнастики, звучали музичні вітання від кращих майстрів народного мистецтва району.
        Висловлюємо щиру вдячність за спонсорську допомогу депутату Харківської обласної ради Миколі ПУШКАРЮ, депутатам районної ради Сергію ПАНОВУ та Олександру СКОРИКУ. Дякуємо міським школам та дошкільному навчальному закладу №5 м. Богодухів, які пригостили учасників свята смачною кашою, пиріжками, смаколиками і компотом та організаторам свята за смачне морозиво.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання