Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні фармацевтичні працівники!

    Від щирого серця вітаю вас з Днем фармацевтичного працівника — святом високоосвічених, самовідданих і вкрай відповідальних людей.
        Не кожному під силу підкорити собі тонку хімію лікарських засобів, відшукати правильні орієнтири серед міріад назв і віддати всього себе вірному служінню на благо здоров’я ближніх. Саме від фармацевтів багато в чому залежить отримання пацієнтом якісної медичної допомоги.
        Ваш професіоналізм та доброчесність — це і швидка допомога, і надійний лікар. Фармація — одна з ключових складових системи охорони здоров’я, а ваша робота — запорука її розвитку. Не дивлячись на важливість технологій та нових стандартів в сучасній медицині, ніякі інновації не зможуть замінити кваліфікованого фахівця – фармацевта.
        У день вашого професійного свята ми кажемо спасибі за нескінченну турботу про земляків, за вашу участь у збереженні здоров’я та спасінні мільйонів життів. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я і благополуччя. Нехай професійні навички примножуються, а людська повага веде вас шляхом добра до нових здобутків. Спокою в серці та мирного неба!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання