Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Еекскурсії до Богодухівського електромеханічного заводу

    Кажуть, що краще один раз побачити, ніж сім разів почути. Саме тому фахівці Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості знайшли нову цікаву форму знайомства учнів шкіл з професіями та установами, організаціями, які знаходяться на території Богодухівського району.
        З нагоди Дня машинобудівника та для ознайомлення з професіями токаря, фрезерувальника, верстатника деревообробних верстатів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря-ремонтника, електрогазозварника 19 вересня Богодухівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційну екскурсію для учнів 10 класів Богодухівського ліцею № 3 до Богодухівського електромеханічного заводу. Учням було проведено майстер-класс за професією «токар», «верстатник деревообробних верстатів».
        Професіографічна екскурсія, як одна із форм профорієнтаційної роботи, дає можливість учням побачити внутрішній зміст професії, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватися з професіоналами своєї справи.
        Учні, вчителі ліцею були щиро вдячні керівництву Богодухівського електромеханічного заводу та фахівцям Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за цікаву професіографічну екскурсію.
        Сподіваємось, що проведена зустріч допоможе багатьом школярам зробити свій виважений професійний вибір.
        Школярі отримали багато корисної та важливої інформації, що обов’язково стане їм у нагоді при вирішенні питання професійного вибору.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання