Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Безробітні ознайомлювалися з підприємством

    Презентація на виробництві, як форма профорієнтаційної роботи дає можливість безробітним безпосередньо ознайомитись із професіями в реальних умовах, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватись із професіоналами.
        Так, 19 вересня з нагоди Дня машинобудівника Богодухівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості було організовано та проведено презентацію Богодухівського електромеханічного заводу для безробітних громадян. Метою проведення даного заходу є ознайомлення і формування у безробітних чіткого уявлення про підприємство, вакансії, їх застосування для громадян, які звертаються до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, історією та специфікою роботи підприємства, умовами праці, оплатою праці та соціальними гарантіями для працюючих. Безробітні мали можливість отримати змістовну і корисну інформацію щодо роботи представників професій токаря, фрезерувальника, верстатника деревообробних верстатів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря-ремонтника, електрогазозварника на базі Богодухівського електромеханічного заводу.
        Розпочала презентацію роботодавця начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена ФІЛІПОВА, ознайомивши присутніх з метою і темою зустрічі. А потім технолог Богодухівського електромеханічного заводу Геннадій ШЕРЕДЕГА розповів безробітним про особливості професії токаря, важливі моменти роботи тока¬ря, вибір режиму різання, вимог до деталей і властивостей металу, встановлення глибини різання, швидкості подачі різця, інструменту і обертання заготівки, також про позитивні та негативні аспекти даної професії. Безробітні спостерігали за роботою досвідчених майстрів, адже бути професіоналом своєї справи - це робота за покликанням душі, підтвердженням того є задоволені клієнти серед населення м.Богодухів та за його межами.
        Результатом екскурсії є проходження співбесіди щодо подальшого працевлаштування безробітного В. Власенка з керівництвом Богодухівського електромеханічного заводу.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання