Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено конкурс на зайняття вакантної посади завідувача юридичного сектору апарату районної державної адміністрації

    На засіданні конкурсної комісії апарату Богодухівської районної державної адміністрації з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В» 24 вересня підбито підсумки проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача юридичного сектору апарату районної державної адміністрації.
        На зайняття вакантної посади подано три заяви – ВИШНЕВСЬКОЇ Євгенії Олександрівни, ГРЕЧКИ Олексія Володимировича та ПРИХОДЬКА Вадима Анатолійовича.
        Конкурсанти 23 вересня склали на офіційному вебсайті Національного агентства України з питань державної служби тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства: Євгенія ВИШНЕВСЬКА дала правильні відповіді на 27 питань (67%), за результатами тестування отримала 1 бал, Вадим ПРИХОДЬКО - на 37 питань (92%), отримав 2 бали. Олексій ГРЕЧКА тест не склав, так як дав правильні відповіді на 23 питання (57%) і отримав 0 балів, тому не був допущений до наступного етапу конкурсу.
        Євгенія ВИШНЕВСЬКА і Вадим ПРИХОДЬКО розв’язали запропоновані комісією ситуаційні завдання і пройшли співбесіду з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, кваліфікації, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до посадових обов’язків на майбутній посаді. За результатами тестування, складання ситуаційних завдань та співбесіди Євгенія ВИШНЕВСЬКА набрала 31 бал, Вадим ПРИХОДЬКО – 47,2 балів. Конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача юридичного сектору апарату районної державної адміністрації Вадима ПРИХОДЬКА і рекомендувала керівнику апарату районної державної адміністрації Ірині РОЗТЯГАЙ призначити його на цю посаду.
        Євгенія ВИШНЕВСЬКА є другим за результатами конкурсу кандидатом і має право на призначення на зазначену посаду протягом одного року з дня проведення конкурсу, якщо посада стане вакантною.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання