Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні бібліотекарі району!

    Щиро вітаю вас із професійним святом!
        Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні в останній день вересня, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.
        У бібліотеках району працюють особливі люди: творчі, креативні, ініціативні – універсальні фахівці з різнобічними навичками та вміннями. Комунікабельність, чуйність, ввічливість, уважність, комп'ютерна грамотність, любов до людей, які приходять за книгою або інформацією, вміння з ними розмовляти, бажання зробити все, щоб відвідувач прийшов ще й ще раз, – якості бібліотекарів, що викликають щиру повагу і захоплення.
        Дякую за ваш високий професіоналізм, почуття обов'язку і нескінченно трепетне ставлення до книги. Бажаю вам здійснення намічених планів, яскравих ідей, цікавих творчих проектів. Нехай в бібліотеках району завжди буде багато читачів, які люблять книги!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання