Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні бібліотекарі району!

    Щиро вітаю вас із професійним святом!
        Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні в останній день вересня, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.
        У бібліотеках району працюють особливі люди: творчі, креативні, ініціативні – універсальні фахівці з різнобічними навичками та вміннями. Комунікабельність, чуйність, ввічливість, уважність, комп'ютерна грамотність, любов до людей, які приходять за книгою або інформацією, вміння з ними розмовляти, бажання зробити все, щоб відвідувач прийшов ще й ще раз, – якості бібліотекарів, що викликають щиру повагу і захоплення.
        Дякую за ваш високий професіоналізм, почуття обов'язку і нескінченно трепетне ставлення до книги. Бажаю вам здійснення намічених планів, яскравих ідей, цікавих творчих проектів. Нехай в бібліотеках району завжди буде багато читачів, які люблять книги!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання