Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі наші ветерани, земляки старшого покоління!

    Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України!
        Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.
        Ваші знання і великий досвід особливо важливі в сучасних умовах, коли поряд з ініціативою молодих необхідна життєва мудрість старших. Ви – хранителі моральних цінностей і традицій, опора і вірні помічники для дітей та онуків. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.
        Висловлю. вдячність ветеранам війни, які винесли труднощі воєнних років. Саме ви врятували країну від нацизму, відродили після воєнної розрухи, пережили багато випробувань, болю та втрат і при цьому зберегли гідність, віру, силу духу, любов до рідної землі.
        Дозвольте засвідчити усім вам глибоку шану та повагу за активну життєву позицію, участь у громадському житті та патріотичному вихованні молоді, значний внесок у розбудову нашої держави.
        Нехай осіння пора життя, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання