Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В останній день вересня Україна відзначає ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ

    Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
        Сьогодні в таких українських родинах нашого району зростають 17 усиновлених дітей. Про цих людей з впевненістю можу сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок. Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих так і з боку дитини. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.
        Традиційно вважається, що усиновлення — це вирішення проблем дитини, яка втратила сімейне оточення. Наважуюсь уточнити. Усиновлення – це і вирішення проблем дорослих, які хочуть виховати дитину. Дитину, яка народжена не ними, але потребує саме їх любові та піклування. Держава всебічно підтримує дітей, які з різних причин втратили батьківську турботу.
        На державному рівні актуальним є питання відкритості усиновлення та зняття з цього питання таємниці, адже батьки, які народили та ті, які усиновили мають одинакові права та відповідальність, а діти народжені та усиновлені – це рідні діти.
        Щиро вітаю зі святом. Бажаю усиновлювачам, батькам-вихователям, прийомним батькам, опікунам, піклувальникам родинного затишку, адже ви Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - родину, тата і маму, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги.
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання