Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим

    Свято Всеукраїнського Дня дошкілля відзначають в останню неділю вересня. Дата заснована в 2011 році. У дитячих садах проводять традиційні святкові заходи.
        Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий садочок і на дошкільне дитинство в цілому.
        Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини.
        У переддень свята відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників дошкільних освітніх установ району.
        З вітальним словом до присутніх звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «Вихователь – у цьому слові закладено: вдача, фах, талант, майстерність, любов, відданість. Наші вихователі – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, вміють радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини. Це ви ведете дитину стрімкими стежками навколишнього світу, допомагаєте пізнавати красу довкілля. Щиро вдячна всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, любов і турботу, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Бажаю нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю».
        За самовіддану працю, за турботу і знання, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди професійного свята нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради кращих представників професії.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання