Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ви даруєте крила на щасливий політ...

    В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники закладів дошкільної освіти.
        Напередодні, 27 вересня, в районі відбулися урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському дню дошкілля.
        Добрі, теплі слова подяки були сказані цього дня на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.
        Найкращі працівники дошкільних установ району за самовіддану працю, за турботу і знання, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди професійного свята нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Із професійним святом привітала колектив Крисинського навчально-виховного комплексу перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, яка наголосила на тому, що «Дитячий садок – це основна ланка, з якої починається виховання чемних, чуйних, уважних, розумних дітей».
        До вітань на адресу працівників долучилися і голова Богодухівської районної ради Сергій ПАНОВ та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина ПОВОЙКО, які щиро дякували вихователям за тепло сердець, вміння працювати з маленькими вихованцями.
        Не з порожніми руками прийшли гості до малят та колективу. З нагоди професійного свята вони вручили новенький ноутбук, що придбаний на кошти, що були передбачені у державному бюджеті для підтримки дітей з особливими освітніми потребами.
        Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від танцювальних композицій та слів вітань на адресу педагогів від малечі. Свято відбулося в невимушеній сімейній атмосфері душевної близькості, позитивного настрою та святковості для усіх присутніх.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання