Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ви даруєте крила на щасливий політ...

    В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники закладів дошкільної освіти.
        Напередодні, 27 вересня, в районі відбулися урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському дню дошкілля.
        Добрі, теплі слова подяки були сказані цього дня на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.
        Найкращі працівники дошкільних установ району за самовіддану працю, за турботу і знання, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди професійного свята нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Із професійним святом привітала колектив Крисинського навчально-виховного комплексу перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, яка наголосила на тому, що «Дитячий садок – це основна ланка, з якої починається виховання чемних, чуйних, уважних, розумних дітей».
        До вітань на адресу працівників долучилися і голова Богодухівської районної ради Сергій ПАНОВ та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина ПОВОЙКО, які щиро дякували вихователям за тепло сердець, вміння працювати з маленькими вихованцями.
        Не з порожніми руками прийшли гості до малят та колективу. З нагоди професійного свята вони вручили новенький ноутбук, що придбаний на кошти, що були передбачені у державному бюджеті для підтримки дітей з особливими освітніми потребами.
        Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від танцювальних композицій та слів вітань на адресу педагогів від малечі. Свято відбулося в невимушеній сімейній атмосфері душевної близькості, позитивного настрою та святковості для усіх присутніх.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання