Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Теплове господарство Харківської області підготовлено до зими на 96%

    Тема підготовки інфраструктури області до осінньо–зимового періоду стала основною під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.
        Засідання відбулось 27 вересня у режимі відеоконференції з районними державними адміністраціями та містами обласного значення під керівництвом першого заступника голови ХОДА Марка Беккера.
        «Наголошую на персональній відповідальності керівників районів та громад за підготовку територій до зими. Часу до початку сезону опалення залишилось мало, тому слід відповідально та оперативно поставитись до безумовної підготовки інфраструктури області до роботи взимку», - зазначив Марк Беккер.
        Він також наголосив, що, в разі потреби, заклади соціальної сфери, охорони здоров’я та освіти отримають тепло раніше офіційної дати початку опалювального сезону.
        У селекторному режимі про готовність ОТГ та районів до зими доповіли керівники територій та громад.
        Як зазначив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк, у цілому теплове господарство області на сьогодні технічно підготовлено майже на 96%.
        «Житловий фонд комплексно підготовлено на 95,8% (12516 з 13071 житлового будинку). Водопровідно-каналізаційне господарство області підготовлено на 96%», - навів дані Сергій Магдисюк.
        Говорячи про підготовку дорожнього комплексу до зими, він відзначив, що філіями ДП «Харківський облавтодор» на даний час заготовлено 5,4 тис. тонн солі (32% до плану), 46,3 тис. тонн піску (57% до плану), з 298 одиниць техніки фактично підготовлено 202 одиниці, або 68%. Крім того, заготовлено 1100 снігозахисних щитів, що становить 73% до плану, до роботи підготовлено 56 пунктів обігріву.
        «На державних дорогах та на місцевій мережі виконано ямкового ремонту на 517 тис. м кв., що складає 99,9%. У комунальній сфері виконано капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг – 1 млн 68 тис. м кв., або 91%. Підготовлено спецтехніки 374 одиниці та 201 - додаткової, - доповів Сергій Магдисюк. - Слід зазначити, що керівникам ОТГ треба приділяти більше уваги питанням підготовки дорожнього господарства до зимового періоду – це стосується заготівлі протиожеледних матеріалів та техніки».
        Також під час засідання члени регіональної комісії з питань ТЕБ та НС розглянули питання забезпечення протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей та обговорили стан забезпечення техногенної безпеки охоронних зон магістральних та розподільчих газопроводів.
       
       
       
       

    Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання