Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято мудрості та добра

    З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в районному будинку культури відбувся захід, який об’єднав навколо себе людей поважного віку, представників влади та громадськості.
        «Дозвольте засвідчити вам глибоку шану та повагу за активну життєву позицію, участь у громадському житті та патріотичному вихованні молоді. Нехай осіння пора життя, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких», – звернулася до своїх поважних земляків та гостей свята перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА.
        Також вона подякувала ветеранам війни, які винесли труднощі воєнних років, відродили країну після воєнної розрухи, пережили багато випробувань, болю та втрат і при цьому зберегли гідність, віру, силу духу, любов до рідної землі.
        Гарний настрій присутнім подарували творчі колективи району. Завдяки щирому виконанню ліричних номерів святковий концерт пройшов на позитивній ноті.
        В теплій атмосфері учасники заходу продовжили спілкування за смачним частуванням.
        Висловлюємо щиру вдячність за спонсорську допомогу депутату Харківської обласної ради Миколі ПУШКАРЮ, голові районної ради Сергію ПАНОВУ та депутату районної ради Олександру СКОРИКУ.
        Дякуємо КУ Богодухівський дитячий будинок-інтернат, КУ Богодухівський психоневрологічний інтернат та дошкільному навчальному закладу №5 м. Богодухів, які приготували для учасників заходу частування.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання