Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено конкурс на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти районної державної адміністрації

    На конкурс подано одну заяву – ЛУКАШОВОЇ Вікторії Юріївни, провідного спеціаліста відділу освіти районної державної адміністрації, з метою зайняття посади вищого рівня.
        03 жовтня Вікторія ЛУКАШОВА склала на офіційному вебсайті Національного агентства України з питань державної служби тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства і дала правильні відповіді на 35 питань (87,5 %), за результатами тестування отримала 2 бали і пройшла співбесіду з членами комісії з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, кваліфікації, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до посадових обов’язків на посаді головного спеціаліста. За результатами тестування і співбесіди Вікторія ЛУКАШОВА набрала 32 бали.
        Конкурсна комісія апарату Богодухівської районної державної адміністрації з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В» рекомендує начальнику відділу освіти районної державної адміністрації Ірині ПОВОЙКО призначити ЛУКАШОВУ Вікторію Юріївну на посаду головного спеціаліста відділу як таку, що пройшла за конкурсом.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання