Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чудовий концерт у подарунок для педагогів

    З року в рік українці вшановують благородну професію вчителя, адже це не просто професія, а покликання душі. У цей день усі поспішають щиро привітати своїх педагогів з їхнім професійним святом та подякувати вчителям за їхню нелегку, самовіддану працю.
        Сьогодні на адресу освітян Богодухівщини також лунали щирі слова побажань.
        Зі словами вдячності до вчителів звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «Пишаємося професійною та потужною освітянською родиною Богодухівщини, завдяки якій формується, виховується, навчається й розвивається наше майбутнє покоління, готове своїм непересічним інтелектом довести Україні і світу, що наша держава є конкурентоспроможною та успішною. Прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі».
        Щиро вітали освітян та бажали успіхів у нелегкій, але почесній праці голова районної ради Сергій ПАНОВ, депутат Харківської обласної ради Ольга ЛЬВОВА, Богодухівський міський голова Микола ГОЛУБ, помічник депутата Харківської обласної ради Миколи ПУШКАРЯ Наталія ОЛЕКСЕНКО, директор ДП "Гутянське лісове господарство" Віктор СИСА.
        Подарунком для всіх присутніх став чудовий концерт. Створили святкову атмосферу та залишили незабутні враження танцювальні композиції творчих колективів району.
        За сприяння першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини ЗИРЯНОВОЇ і голови районної ради Сергія ПАНОВА та фінансової підтримки директора ДП "Гутянське лісове господарство" яскраві емоції подарував освітянам виступ нашого земляка, виконавця естрадних пісень Андрія ПІХИ та гурту "Два кольори".
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання