Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочався призов на строкову військову службу

    07 жовтня перші призовники з нашого району відбули до обласного збірного пункту.
        Зі словами вдячності батькам за виховання дійсних патріотів своєї Батьківщини до присутніх звернулась перший заступник голови районної державної адміністрації, голова районної призовної комісії Валентина ЗИРЯНОВА, побажавши нашим землякам відмінної служби, миру, добра та злагоди, підтримувати зв'язок з рідним, змужнілими і здоровими повернутися до рідних домівок та вручивши традиційні подарунки.
        Військовий комісар підполковник Андрій ЗАВАДА вручив юнакам військові квитки, наголосив на дотриманні заходів безпеки та спілкуванні з рідними, а ще бути дисциплінованими і гідними захисниками нашої держави, відзначивши, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до служби в зоні проведення операції об’єднаних сил.
        Першими на строкову військову службу призвані - Артем ГОРБИК, Сергій ТОПЧІЙ, Олександр УТКІН, Антон ГРИГОРЕНКО, Вадим АНАНЬЄВ, Владислав ШАРПИЛО, Роман ЛИННИК, Едуард БЕРЕЗЮК, Владислав ЛІТОШКО, Максим ДРИГАЧ, Костянтин КОРОЛЬ.
        Тож побажаємо нашим землякам відмінної служби, миру, добра та злагоди, змужнілими і здоровими повернутися до рідних домівок. Хай вам щастить!
       
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання