Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні працівники поштового зв’язку!

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня пошти!
        Пошта – це невіддільна частина цивілізованого суспільства, унікальний вид зв`язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об`єкти, і в цьому сенсі пошта абсолютно незамінна.
        Приємно усвідомлювати, що в час мобільного зв’язку та інтернету поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані та зберігаючи тепло людського спілкування, приваблюючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.
        У будь-яку пору року і в будь-яку погоду працівники пошти доставляють адресатам кореспонденцію, грошову допомогу, приносять звісточку від родичів чи друзів, а також пенсію людям похилого віку. Листоноша – це бажана людина, яку всі раді бачити на порозі свого будинку.
        Співробітники пошти постійно вдосконалюють свою роботу, шукають нові підходи до виконання поставлених завдань, вносять свій внесок в економічні та соціальні успіхи району.
        Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.
        Нехай вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров’я й довголіття, а вісточки, які ви приносити людям, будуть лише радісними. Щастя і добробуту вам і вашим родинам!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання