Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі богодухівці та жителі району!

    Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці! Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Але мирне життя в усі часи потребує захисту.
        У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.
        Славні історичні традиції продовжує нинішнє покоління, захищаючи суверенітет і національні інтереси на Сході нашої країни.
        У числі тих, хто захищав і захищає Україну, багато богодухівців. Ми пишаємося тим, що наші земляки завжди успішно вирішують складні завдання відстоюють незалежність та суверенітет нашої держави Нехай же ваша сила буде заснована на любові, а вдома на вас завжди чекають.
        Висловлюю слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу. Низький вам уклін за мужність, силу духу, вірність бойовому братерству і велику роботу з військово-патріотичного виховання майбутніх захисників України. Ви – наша гордість і честь!
        Сердечно бажаю усім щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання. Нехай у всьому вам допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання