Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районна спартакіада серед допризовної молоді

    з фізичної і військово-технічної підготовки, присвячена Дню захисника України відбулася сьогодні на базі стадіону «Колос» та БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3.
        В урочистому відкритті спартакіади взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, завідувач сектора молоді та спорту районної державної адміністрації Людмила КЛОЧКО, завідувач районного методичного кабінету при відділі освіти районної державної адміністрації Оксана БЕСПАЛЬКО та заступник військового комісара Богодухівського об’єднаного військового комісаріату Дмитро РУРАК.
        Зі словами привітань до учасників спартакіади звернулась Валентина ЗИРЯНОВА: «Сьогодні ви зібралися для того, щоб позмагатися у силі, витривалості, адже ви – майбутні захисники України! Бажаю успіху кожній команді і, щоб чесна і безкомпромісна боротьба визначила того, хто гідний звання переможця».
        Змагалися допризовники у трьох видах спорту: бігу на 100 метрів, підтягуванні на високій перекладині та стрільбі з пневматичної гвинтівки.
        За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда учнів КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2», друге місце посіла команда БОГОДУХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №1, третє місце на п’єдесталі пошани розділили між собою команди БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3, ШАРІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ та ПОЛКОВОМИКИТІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ.
        Переможці та призери спартакіади отримали грамоти та подарунки. Спортивні змагання стали добрим екзаменом з фізичної підготовки нашої молоді до служби в Збройних сил України.
       
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання