Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочистості з нагоди Дня захисника України

    У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва. Це свято мужності й самовідданості, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
        Напередодні Дня захисника України богодухівці схили голову перед іменами загиблих героїв біля пам’ятного знаку-хреста борцям за незалежність і свободу України, вшанували мужність і звитягу своїх воїнів, які захищають кордони України та висловили шану і вдячність родинам, які виховали гідних та сміливих синів і дочок під час урочистостей, які відбулися в районному будинку культури.
        З вітальним словом до присутніх звернулась перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «У числі тих, хто захищав і захищає Україну, багато богодухівців. Ми пишаємося тим, що наші земляки завжди успішно вирішують складні завдання, відстоюють незалежність та суверенітет нашої держави. Дякую ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу. Низький вам уклін за мужність, силу духу, вірність бойовому братерству і велику роботу з військово-патріотичного виховання майбутніх захисників України. Ви – наша гордість і честь! Сердечно бажаю усім щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання. Нехай у всьому вам допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!».
        За відповідальне ставлення до національно-патріотичного виховання підростаючого покоління та участь в акції «Оберіг для Захисника України» подяками районної державної адміністрації та районної ради нагороджено колективи закладів освіти району.
        За приклад і послідовність у патріотичному вихованні молодого покоління, високу патріотичну свідомість, почуття вірності, любові до України, готовність до виконання громадянського обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності та незалежності України та з нагоди Дня захисника України нагороджено подяками районної державної адміністрації та районної ради команд юних джур:
        - команду «ПЕРСПЕКТИВА» БОГОДУХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 1 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;
        - команду «ЛИТАВРИ» КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;
        - команду «НЕЗЛАМНІ» БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 3 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
        Після закінчення урочистої частини відбувся святковий концерт за участю творчих колективів району.
       
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання