Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Торгівля людьми: протидія, запобігти!

    Задля попередження та інформування про негативні явища, пов’язані з торгівлею людьми у Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості 11 жовтня 2019 року в заключному етапі проведення гендерного тижня відбувся семінар для безробітних на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».
        Захід провели за участю запрошених соціальних партнерів: в.о. директора Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Дмитра Перепелиці, головного спеціаліста відділу з питань праці та соціально трудових відносин управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації Тетяни РЯБКИ.
        Начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Олена ФІЛІПОВА проінформувала присутніх щодо стану ринку праці району та про послуги, які надає служба зайнятості. Звернула увагу присутніх на основні ризики нелегальної трудової міграції, порушення прав людини, руйнування родинних стосунків, примусову працю та на найбільш уразливі категорії громадян. Від соціальних партнерів учасники заходу отримали інформацію про стан трудової міграції в Україні, її переваги й ризики. Крім того, слухачів ознайомили з видами торгівлі людьми та шляхами, якими особи можуть потрапити до такої ситуації, проблемою дитячої найманої праці і її формами.
        Спеціалісти відповіли на низку запитань, які цікавили учасників заходу та роздали їм інформаційні і методичні матеріали, у яких викладені основні аспекти протидії торгівлі людьми, зазначені контакти державних установ і громадських організацій, що опікуються постраждалими від торгівлі людьми та переглянули інформаційний фільм.
       
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання