Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні працівники та ветерани автомобільного транспорту і дорожнього господарства Богодухівщини!

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!
        Дороги завжди були і залишаються одним з головних інструментів у вирішенні економічних і соціальних завдань. Вони з'єднують нас з рідними і близькими людьми, об'єднують народи і країни.
        Динамічний стиль життя ставить перед дорожниками нові завдання. Головні серед них – підвищення якості будівництва, використання новітніх технологій і матеріалів, перехід на більш високий рівень утримання доріг, підвищення безпеки дорожнього руху.
        Безпосередньо з дорожнім господарством пов'язаний розвиток автомобільного транспорту. Важко собі уявити сучасне життя без автомобілів, автобусів, вантажної техніки.
        І дорожники, і транспортники району докладають чимало зусиль, щоб пересування по транспортним артеріям, оточуючим наш життєвий простір, було зручним. Завдяки вашій праці повсякденно, в будь-яких погодних умовах, забезпечується безперебійне перевезення вантажів і пасажирів в населені пункти району. Високий професіоналізм, організованість і відповідальність, увага і обережність на дорогах, товариська взаємодопомога допомагають вам гідно виконувати свої обов'язки.
        Успіхів вам у трудовій діяльності, спрямованій на подальший розвиток і вдосконалення роботи дорожньо-транспортного комплексу Богодухівщини, міцного здоров'я, щастя та родинного благополуччя!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання