Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Потрібні інвестиції у будівництво нових шкіл, лікарень, доріг та мостів – Глава держави закликав міжнародних партнерів України вкладати у розвиток невеликих населених пунктів

    У Маріуполі в рамках інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine Президент Володимир Зеленський провів зустріч з віце-президентом Міжнародної фінансової корпорації Джорджиною Бейкер, директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен і керівником регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації в Україні, Білорусі та Молдові Джейсоном Пеллмаром.
        «Ми вдячні Світовому банку та Міжнародній фінансовій корпорації за допомогу з імплементацією реформ. Ви бачили, скільки законопроектів уже проголосовано. Тепер починаємо імплементацію», – сказав Президент.
        Глава держави подякував Міжнародній фінансовій корпорації за реалізацію транспортного проекту в Маріуполі. Він висловив сподівання, що подібні проекти з’являться в інших містах України.
        «Наша ідея – почати розвиток з Маріуполя. Саме тому інвестиційний форум відбувається тут, на сході України. Місто, яке колись звільняли, може стати справді європейським», – наголосив Глава держави.
        Володимир Зеленський зазначив, що готовий захистити інвестиції та закликав вкладати у розвиток невеликих населених пунктів.
        «Зокрема, потрібні інвестиції у будівництво нових шкіл, лікарень, доріг та мостів», – сказав Президент.
        Глава держави нагадав, що вже ухвалено закони, які сприяють дерегуляції економіки. Крім того, в Україні готується велика приватизація об’єктів державної власності та земельна реформа.
       

    Джерело інформації: Сайт Президента України

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання