Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Соціальний працівник – це покликання!

    Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.
        Свято є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щоденно опікуються забезпеченням гарантій соціального захисту жителів району, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем, надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення.
        З найщирішими вітаннями з нагоди професійного свята до працівників соціальної сфери звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «Соціальний працівник, працівник-вихователь – це не професія, це покликання, яке під силу не кожній людині. Я схиляюся перед тією титанічною працею, якою ви щодня займаєтесь. Дякую за душевне тепло, турботу й милосердя. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість мешканців району, котрі потребують уваги і підтримки, не покинуті і не забуті та відчувають себе захищеними. Бажаю здоров’я, міцності духу, терпіння, миру і родинного затишку, залишатися й надалі такими ж невтомними, завзятими, неспокійними душею і щедрими на добро».
        За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджено Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації:
        Зою ГАЛІЛЕЙ – начальника служби у справах дітей Богодухівської районної державної адміністрації;
        Людмилу КЛОЧКО – завідувача сектору у справах молоді та спорту Богодухівської районної державної адміністрації;
        Надію ЛЕЩЕНКО – директора Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості.
        З нагоди професійного свята за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у соціальний захист населення району, сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до справи кращих працівників соціальної сфери району нагороджено Почесними грамотами і Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання