Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася звітно-виборча конференція

    Богодухівської районної організації ветеранів України, у роботі якої взяла участь перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА. Також на засідання було запрошено представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівників органів місцевого самоврядування, громадських організацій.
        У ході конференції делегати заслухали робочі звіти голови районної організації ветеранів та ревізійної комісії; обрали новий склад ради ветеранів, ревізійної комісії та делегатів для участі в обласній конференції.
        Перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА привітала учасників звітно-виборчої конференції, подякувала за активність, побажала подальшої плідної співпраці. Також зазначила, що влада і надалі спрямовуватиме зусилля на те, аби ветерани були оточені увагою і підтримкою.
        За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, щире вболівання за проблеми людей похилого віку, відданість справі захисту інтересів ветеранів війни та праці, активну життєву позицію нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради кращих голів первинних ветеранських організацій району.
        Подякою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено голову Богодухівської районної організації ветеранів України Івана ОМЕЛЯНЕНКА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання