Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочистості до Дня працівників сільського господарства

    17 листопада в Україні відзначатимуть День працівників сільського господарства. Напередодні свята з нагоди вшанування величної праці трудівників сільського господарства в залі районного будинку культури відбулись урочистості за участі аграріїв та ветеранів сільського господарства району.
        Із професійним святом тих, хто пов’язав свою професійну діяльність із сільським господарством, привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА та директор ТОВ «Аграрна компанія «Промінь-2012», заслужений працівник сільського господарства, депутат Харківської обласної ради Анатолій ВАСЕНІН.
        У вітальному слові Валентина ЗИРЯНОВА наголосила, що відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, свято справжніх господарів української землі, які щоденною працею прославляють наш край: «Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю».
        За вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу району, значні здобутки у виробництві сільськогосподарської продукції, сумлінне виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства нагороджено Грамотою Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації КОСТЕНКА Олексія Івановича, голову селянського (фермерського) господарства «Полюс – М», та КОСТЕНКА Анатолія Олексійовича, головного агронома сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю ім. Ватутіна.
        За досягнення у 2019 році найкращих показників у сільськогосподарському виробництві, високий рівень професійної майстерності і відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства кращих працівників галузі сільського господарства району нагороджено Почесною грамотою Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання