Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фонд забезпечив надання близько 68 тис. медико-соціальних послуг упродовж трьох кварталів

    За оперативними підсумками 9 місяців 2019 року Фонд соціального страхування України забезпечив надання близько 68 тисяч медичних та соціальних послуг для потерпілих на виробництві, їх супроводжуючих осіб, а також застрахованих осіб і членів їх сімей.
        Протягом зазначеного періоду застраховані особи та потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань забезпечувались медичними та соціальними послугами згідно з визначеною потребою в необхідному обсязі.
        «Забезпечення постраждалих через виробничі нещасні випадки або професійні захворювання та всіх працюючих медико-соціальними послугами є одним з пріоритетних напрямів роботи Фонду. Першочергова мета надання цих послуг – повернути людині втрачене здоров’я, відновити працездатність або, принаймні, не допустити погіршення стану та підвищити якість життя, якщо це стійка втрата працездатності. Фонд бере на себе 100% фінансових зобов’язань за цим напрямом. Наприклад, ми фінансуємо всі витрати на лікування, включаючи оперативні втручання, і лікарські засоби для потерпілих на виробництві. За наявності показань Фонд фінансує проходження реабілітації у санаторно-курортних закладах для всіх працюючих, зокрема, після інфарктів і інсультів», – говорить голова правління Фонду Володимир Саєнко.
        Так, упродовж трьох кварталів цього року Фондом забезпечувалось проходження відновного лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів для усіх працюючих за наявності медичних показань; санаторно-курортне лікування для осіб з інвалідністю, потерпілих на виробництві; лікування в закладах охорони здоров’я всіх прямих наслідків страхових випадків; фінансувалось забезпечення лікарськими засобами і виробами медичного призначення; забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, колясками; протезування; медичний і постійний сторонній догляд, побутове обслуговування та інше.
       
       
       

    Пресслужба виконавчої дирекції

    Фонду соціального страхування України


       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання