Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Служба зайнятості сприятиме працевлаштуванню вивільнюваних працівників райдержадміністрації

    27 листопада директором Богодухівської районної філії ХОЦЗ Надією ЛЕЩЕНКО та начальником відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Оленою ФІЛІПОВОЮ проведено зустріч з вивільнюваними працівниками районної державної адміністрації та її структурних підрозділів.
        Під час зустрічі директор районної філії Надія ЛЕЩЕНКО у вступному слові коротко охарактеризувала ситуацію на ринку праці та спектр послуг, які пропонує служба зайнятості.
        Вона наголосила, що фахівці районної філії під час надання соціальних послуг забезпечать індивідуальний підхід кожній особі, кар’єрний супровід кожному співробітнику, який підпадає під скорочення. Враховуючи професійні знання, наміри, схильності та побажання вивільнюваних та на основі проведених підготовчих заходів, серед яких – анкетування, первинне та поглиблене профілювання, профдіагностика, буде розроблена спеціальна стратегія працевлаштування.
        Начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівською районною філією ХОЦЗ Олена ФІЛІПОВА наголосила, що служба зайнятості докладе максимум зусиль з тим, аби допомогти колегам влитися у нові трудові колективи. Мова йде про поміч у складанні резюме, групові та індивідуальні консультації та інше. Усі працівники РДА, попереджені про вивільнення, будуть забезпечені якісним супроводом. Розповіла про можливість отримання ваучера на навчання та важливість профорієнтаційної діагностики для планування подальшої кар’єри, перелічила актуальні та перспективні вакансії, що є у базі даних служби зайнятості, а також зосередила увагу присутніх на пропозиціях праці, отриманих з інших джерел, у томі числі з інтернетресурсів.
        Присутні заповнили профільні анкети кандидатів для з’ясування особистих даних, очікувань, побажань, умінь, навичок, досвіду, щоб пошук роботи розпочався якомога швидше та завершився успішним працевлаштуванням.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання