Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Не порушуємо більярдних традицій

    Згідно з календарним планом сектором у справах молоді та спорту районної державної адміністрації 08 грудня в приміщенні більярдного клубу «Багдад» проведено офіційний, вже шостий турнір з більярду за правилами вільної піраміди.
        Взяти участь та поборотися за звання кращого більярдиста району виявили бажання 8 осіб: представники м. Богодухова – Олександр ПШЕНИЧКО, Ігор ГРИГОРОВ, Дмитро РУБАН, Євген ЄШТОКІН та с. Полкової Микитівки – Олександр ЛОБОВ, Сергій МАКУШИНСЬКИЙ, Олег СТАСЕНКО та Володимир КОЛМИК.
        Змагання проводилися за змішаною системою у два етапи – відбірковий (груповий) та фінальний етапи. За підсумками групового етапу до вирішальної частини змагань потрапили Ігор ГРИГОРОВ, Олександр ЛОБОВ та Дмитро РУБАН. Після зіграних партій та запеклої, приблизно рівної та напруженої боротьби, яка тривала близько семи годин, призова трійка розташувалася таким чином: 3 місце – Олександр ЛОБОВ, 2 місце – Ігор ГРИГОРОВ та 1 місце – Дмитро РУБАН.
        Призери змагань нагороджені символічними кубками, медалями та грамотами відповідних ступенів, статуетками. Також, вже традиційно, відзначено спонсорською грошовою підтримкою всіх учасників змагань, а також додатковою грошовою винагородою призову трійку змагань від Сергія ВАСЕНІНА, який окрім спонсорської допомоги також надав приміщення та інвентар для проведення спортивного свята, за що йому вручено подяку за активну участь у розвитку більярдного спорту в районі.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання