Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Найближчим часом на Харківщині буде створена Госпітальна рада. Олексій Кучер

    9 грудня голова ХОДА обговорив стратегічні питання сфери охорони здоров’я з керівниками медичних закладів, а також освітніх та наукових установ області.
        Відкриваючи захід, керівник області відзначив, що це – «зустріч-знайомство». Він наголосив, що відкритий до спілкування та запропонував медикам звертатися до нього особисто або через підлеглих – з будь-якими питаннями щодо стану закладів та інших проблем, які виникають.
        «Інформація, яка доходить до керівництва області, - це часто напівправда, і всього того, що відбувається на місцях, ми не знаємо. А я хочу чути інформацію безпосередньо від лікарів, змінити порядок відносин між керівництвом області та працівниками охорони здоров’я», - відзначив Олексій Кучер.
        Він також повідомив, що вже найближчим часом в області буде нарешті створено Госпітальну раду.
        «Я вже зустрівся з представниками міністерства, які разом з нами опрацьовували нормативний акт, що буде регламентувати відповідні взаємовідносини, роботу Госпітальної ради», - сказав керівник Харківської ОДА.
        Наступним кроком після створення ради стане напрацювання нею стратегії медичного розвитку регіону.
        Відповідаючи на питання присутніх, Олексій Кучер також повідомив про те, що особливу увагу в області приділятимуть питанню комп’ютеризації медичних закладів, а нове обладнання, яке досі знаходиться на складах, найближчим часом розподілять у медичні заклади.
        Під час зустрічі про ключові зміни, що відбуватимуться у сфері охорони здоров’я в рамках реформування, спеціалістів проінформували заступник голови ХОДА Михайло Черняк та очільниця Північного департаменту Національної служби здоров’я України Вікторія Мілютіна. Так, Михайло Черняк нагадав, що стратегія розвитку медицини на території області має бути напрацьована до 1 березня, після чого її захищатимуть у профільному міністерстві. Він також нагадав медикам, що до 12 грудня усі заклади мають перереєструвати договори з НСЗУ.
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання