Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Тиждень права: об’єднані спільною справою

    В рамках Всеукраїнського тижня права у Богодухівській районній філії ХОЦЗ 11 грудня директором Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитром ПЕРЕПЕЛИЦЕЮ проведено захід для фахівців філії.
        У ході зустрічі обговорювалися основні конституційні права людини, інформація стосовно їх реалізації та основні шляхи захисту, у тому числі соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції (Операції об’єднаних сил), членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб.
        Дмитро ПЕРЕПЕЛИЦЯ зосередив увагу на роз’ясненні та практичному застосуванні законодавства України, що регулює питання легалізації найманої праці, працевлаштування на роботу та звільнення з роботи. Також обговорено найпоширеніші питання законодавства про працю.
        Захід на дану тематику викликав інтерес у фахівців філії. Сторони соціального діалогу провели цікаву бесіду, в результаті якої на всі поставлені питання надано вичерпні відповіді.
        Крім того, отримати юридичну консультацію та правову допомогу можна у будь-який зручний для громадян час шляхом відвідування Богодухівської районної філії ХОЦЗ та Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання