Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Семінар про внутрішню систему забезпечення якості освіти

    12 грудня на базі БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ відбувся науково-практичний семінар «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти: виклики та рішення» для керівників закладів загальної середньої освіти Богодухівського та Краснокутського районів.
        У роботі семінару взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти у Харківській області Наталія ШЕВЧЕНКО, заступник начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Державної служби якості освіти у Харківській області Вікторія НОВОСЕЛ, керівники закладів загальної середньої освіти.
        У ході зустрічі обговорювалось питання – формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти. До керівників закладів загальної середньої освіти Богодухівського та Краснокутського районів були доведені основні завдання та функції вищезазначеної служби та розглянуті питання створення у кожному закладі внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання