Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З апаратної наради у голови районної державної адміністрації

    На черговій апаратній нараді у голови райдержадміністрації 14 листопада 2012 року було розглянуто низку питань. Зокрема, у порядку контролю було розглянуто 2 питання: про хід виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 27 березня 2012 року №01-15/2312 за підсумками селекторної наради від 02 березня 2012 року з питання «Про хід виконання доручення голови обласної державної адміністрації за підсумками проведення обласної селекторної наради 11 листопада 2012 року щодо стану виділення та використання коштів місцевих бюджетів для організації та проведення оплачуваних громадських робіт в Харківській області» та про хід виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 11 жовтня 2012 року №599 «Про заходи щодо ліквідації та запобігання поширення інфекційних захворювань».

    З першого питання виступила директор районного центру зайнятості Лещенко Н.В., яка проінформувала присутніх про стан виділення та використання коштів місцевих бюджетів для організації та проведення оплачуваних громадських робіт у Богодухівському районі станом на 10 листопада поточного року.

    Зокрема, було зазначено, що дорученням голови районної державної адміністрації від 10.11.2011 року №01-03/2570 «Про стан виділення та використання коштів місцевих бюджетів для організації та проведення оплачуваних громадських робіт у районі» було встановлено завдання керівникам органів місцевого самоврядування району при формуванні місцевих бюджетів передбачити кошти на організацію та проведення оплачуваних громадських робіт на підвідомчих територіях та забезпечити їх повне використання.

    Також листом від 25.01.2012 року №01-56/519 за підписом заступника голови обласної державної адміністрації Шурми І.М. доведено завдання для району в обсязі 37,0 тис.грн. Результатом проведеної роботи з міською, селищними, сільськими радами є виділені кошти з місцевих бюджетів в сумі 96365,87 тис.грн, що складає 260,4% виконання доведеного завдання. Слід зазначити, що не були виділені кошти по трьом сільським радам, а саме: Забродівській, Куп’єваській та Степнянській. Станом на 01.11.2012 року кошти місцевих бюджетів використані в сумі 74748,24 тис.грн., що складає 77,7% від суми виділених коштів. Не повністю використані кошти по Дмитрівській, Сінняннській та Сухининській сільських радах.

    Також Тадія Вікторівна наголосила на тому, що в наступному році з введенням нового закону про зайнятість населення кошти будуть виділятися пропорційно (скільки сама громада, стільки ж і держава). Підбиваючи підсумки виконання цього питання голова райдержадміністрації Бєлий В.В. акцентував увагу на тому, що з боку керівників обов’язково повинен бути контроль, лише тоді буде позитивний результат.

    Також було розглянуто 2 планових питання: аналіз виконання Програми підтримки розвитку малого підприємництва у Богодухівському районі на 2011-2012 роки за 9 місяців 2012 року та про здійснення заходів щодо систематизації, впорядкування та зберігання документів у електронному вигляді в апараті районної державної адміністрації.

    З питання щодо аналізу виконання Програми підтримки розвитку малого підприємництва у Богодухівському районі на 2011-2012 роки за 9 місяців 2012 року виступила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Телешенко І.П., яка проаналізувала виконання вищезгаданої програми.

    За підсумками апаратної наради головою районної державної адміністрації видано відповідні доручення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання