Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Семінар з вивільнюваними Богодухівської РДА

    Щодо надання послуг особам, які підлягають вивільненню та Плану заходів щодо реалізації комплексу заходів, спрямованих на пом’якшення процесу звільнення працівників та розробки стратегії їх подальшого інтегрування на ринок праці, за ініціативою Богодухівської районної філії Харківського ОЦЗ 17 грудня у районній державній адміністрації відбувся семінар «Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення працівників» з працівниками, які попереджені про майбутнє вивільнення.
        Директор Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Надія Лещенко звернула увагу на те, що завдання служби зайнятості – забезпечити кар’єрний супровід кожному працівнику, який підпаде під скорочення. Кожного клієнта буде супроводжувати свій кар’єрний радник, який складе індивідуальний план надання соціальних послуг, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до самого звільнення.
        Акцентовано увагу присутніх на важливості анкетування вивільнюваних працівників з метою подальшого розроблення стратегії їх кар’єрного супроводу та можливість отримання психологічної підтримки.
        Семінар пройшов у форматі конструктивного діалогу. Присутні активно ставили запитання, які стосувалися пошуку роботи, можливості перенавчання та започаткування підприємницької діяльності, а також висловили подяку за роз’яснення та корисну інформацію.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання