Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Особисті прийоми голови: питання різні, але в більшості - вирішувані

    Щоразу під час особистих прийомів голови районної державної адміністрації до нього поспішають жителі Богодухівщини як до останньої інстанції у вирішенні наболілих проблем.

    І черговий виїзний особистий прийом голови, який пройшов 12 листопада для дмитрівської громади, знову довів про це. Адже цього дня до В.М.Бєлого за допомогою звернулося близько двадцяти жителів сільської ради. Численні проблеми, які потребують втручання влади, стосувалися різних тем: це і земельні питання, і питання автобусного сполучення на маршруті «Богодухів-Дмитрівка», і вуличне освітлення, і відновлення робочих місць, і питання стосовно функціонування харчоблоку Матвіївської школи…

    Та особливо актуальним і болючим для сільчан сьогодні є питання газифікації населених пунктів сільської ради. Ще років зо шість тому жителі Дмитрівки, Матвіївки, Софіївки власними силами розпочали ці роботи. Потім на певний час настало своєрідне «затишшя». Сьогодні, завдяки втручанню районної влади, ці роботи відновлені, і у недалекій перспективі у названих селах запалає «голубий вогник». Представники сільського товариства з проведення газу спілкувалися з головою райдержадміністрації на цю тему, обговорювали шляхи найефективнішого вирішення проблеми, вели дискусію.

    Не менш важливим для жителів сіл Софіївка і Бабаки є багаторічне питання з кладкою через ставок. Щороку місцева влада проводить власними силами ремонт, але він, можна сказати, косметичний, тож кожної весни питання набуває особливої гостроти. Орендар ставка, на жаль, участі у ремонті містка не бере.

    - Це питання можна вирішити раз і назавжди, - наголосив Володимир Миколайович. - Можна з обох боків ставок засипати землею чи піском, а через саме водоймище прокласти капітальний, приміром, металевий місточок (такий, наприклад, який міська влада побудувала кілька років тому через потічок у районі вулиці Руднєва нашого міста). З такою ідеєю погодилися і самі заявники.

    Кожного вислухав цього дня голова райдержадміністрації, дав відповідні доручення профільним управлінням, службам і відомствам, виконання питань взяв під свій особистий контроль. Відвідав також їдальню Матвіївської ЗОШ I-III ст., побував на містку.

    Уже після прийому голова райдержадміністрації В.М.Бєлий відзначив, що левова частка питань, які порушуються у громадах, цілком може вирішуватися на місцях.

    - Проводити прийоми громадян - це завжди непросто, бо люди хочуть негайного вирішення наболілих проблем. Є такі питання, які не вирішувалися роками і десятиліттями, тож їх вирішення потребує певних зусиль, і, звичайно, часу. Районна влада і надалі буде наполегливо працювати, проводити зустрічі з жителями громад. У нас одна мета - щоб всі питання, вирішення яких залежить від влади, якісно та оперативно вирішувалися, - підкреслив він.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання