Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Нова радість стала - колядковий флешмоб

    13 січня Богодухівщина вперше відсвяткувала на центральній площі міста колядковий флешмоб «Нова радість стала» – веселе українське дійство з обрядами та забавами, частуванням запашним трав’яним чаєм зі смачненькими пиріжками та смаколиками від Богодухівської гімназії №1, КЗ «Богодухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» та Богодухівського ліцею №3. Учасників флешмобу привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, заступник голови районної ради Роман ЯРОШЕНКО та Богодухівський міський голова Микола ГОЛУБ.
        У дійстві взяли участь вихованці дошкільних навчальних закладів міста № 6, 7 та 9, які отримали подарунки від керівників району, учні професійного аграрного ліцею, дитячий творчий колектив Ульянівського СБК, фольклорний колектив «Родина» Кручанського СБК, народний вокальний гурт «Криниченька» Гутянського СБК та творчі колективи районного будинку культури: народний гурт «Душа», народний хор «Українська пісня» та вокальний гурт «Голосисті».
        Керівники району та міста, за давною народною традицією, одарили колядників подарунками від спонсорів ТОВ «Богодухівський молзавод», АТ «Богодухівський м’ясокомбінат» та ФГ «Кегичівське» («Кулінічі»).
        Наприкінці заходу перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА подякувала учасникам флешмобу за активність, працівникам відділу культури, у справах молоді та спорту районної державної адміністрації – за організацію, спонсорам – за надану допомогу.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання