Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги суб'єктів декларування!

    Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2020 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

    Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. Національне агентство на своєму вебсайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації.

    Так, на сайті НАЗК розміщені:

    Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Перед початком роботи з Реєстром декларацій переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації для заповнення декларації.

    Технічна допомога щодо роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування:

    Графік роботи технічної допомоги:

    • понеділок – четвер: з 9.00 до 18.00, обідня перерва з 13.00 до 13.45
    • п’ятниця: з 9.00 до 16.45, обідня перерва з 13.00 до 13.45

    Крім цього, на вебсайті Національного агентства діє електронна форма для повідомлень про помилки під час роботи з декларацією “Технічна допомога”


       
        Джерело інформації: Сайт НАЗК

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання