Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Співпрацюємо разом

    Саме тому, з нагоди 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію» та в рамках співпраці Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості та Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області 04 лютого 2020 року відбувся захід для осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Мета заходу — ознайомлення зі спектром послуг, що надаються громадянам у разі їхнього звернення до служби зайнятості.
        В заході прийняли участь: директор Богодухівської районної філії ХОЦЗ Лещенко Н.В., начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Філіпова О.В., директор Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чуйко Н.Є., провідний фахівець із соціальної роботи Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Остаховаа Ю.О., начальник Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області підполковником внутрішньої служби Скляров Д.М., заступник начальника Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області капітаном внутрішньої служби Охмат Н.Л., клієнти пробації.
        У ході зустрічі присутні ознайомлені з усіма соціальними послугами служби зайнятості, отримали поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар’єри. Також було презентовано послуги професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Слухачі семінару обговорювали вимоги до майбутньої роботи та їх відповідність сьогоденним реаліям.
        Перед державою та її структурами гостро постають питання профілактики правопорушень, виправлення поведінки злочинців. Успіх повернення засудженого до соціального способу життя великою мірою залежить від його власного бажання, від усвідомлення своєї провини. Основне завдання сьогодення полягає в тому, щоб переконати у перевагах життя за загальноприйнятими законами. Найефективнішим захистом і попередженням правопорушень громадян є їхня легальна зайнятість. Тому вкрай важливим є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями та шукачами роботи».
        Лещенко Н.В. зазначила, що державна служба зайнятості має досить досвіду та можливостей, щоб допомогти громадянам цієї категорії працевлаштуватись, а в разі потреби - здобути необхідну на ринку праці робітничу професію.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання